Over mij
Mijn naam Ethel Hendriks, ik ben geboren in 1973 en opgegroeid in Arnhem. Door de ontmoeting met mijn man, heb ik Harderwijk ontdekt en woon er nog steeds met veel plezier.
Mijn werkervaring is gestart bij het Centrum voor Psychotherapie bij een fulltime dagbehandeling van persoonlijkheidsstoornissen, waarbij ik als groepsmaatschappelijk werkster mede verantwoordelijk was voor de psychotherapeutische behandeling.
Vervolgens werkte ik bij de Raad voor de Kinderbescherming en Bureau Jeugdzorg waarbij ik therapeutische begeleiding verleende aan ouders/opvoeders en kinderen.
In 2009 ben ik gestart met de vierjarige opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie (EPT) en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut.
EHGijs-new

Samen met mijn therapiehond Gijs

Na het afronden van mijn opleiding ben ik naast mijn werk binnen de jeugdzorg gestart met mijn eigen praktijk aan huis. Hierbij richt ik mij op partnerrelaties, maar bied ook individuele therapie en coachingstrajecten.
Inmiddels heb ik mijn opleiding bij het RINO Seksuologie afgerond zodat ik naast relatieproblemen ook ondersteuning kan bieden bij het vastlopen en/of het ervaren van problemen omtrent intimiteit / seksualiteit.
Ik geloof in de kracht van de kwetsbaarheid. Jezelf in het contact kwetsbaar durven opstellen vraagt moed om het aan te gaan en bij jezelf te blijven. Er is moed voor nodig om naar jezelf te kijken en jezelf te laten zien.
In mijn vrije tijd geniet ik van de wandelingen door de bossen met mijn hond Gijs en het beoefenen van de karatesport. Daarnaast is het voor mij een heerlijke ontspanning om portretten te schilderen.
Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een eerlijk, open en sensitieve vrouw met humor, die tegelijkertijd krachtig en kwetsbaar durft te zijn.
In onze gesprekken gaan we open en eerlijk het gesprek aan. Mijn manier van werken is puur en persoonlijk en wordt afgestemd op jou en jouw wensen.
Het is voor mij van essentieel belang dat er een wederzijds vertrouwen is om een persoonlijk hulpverleningstraject aan te gaan.