Individuele therapie
De paradoxale theorie van de verandering
Mensen komen in therapie omdat ze willen veranderen. Vaak hebben mensen al veel therapeuten gehad en veel energie gestopt in hun veranderingsproces maar toch blijft het meeste nog steeds bij het oude. Mensen kun je namelijk niet veranderen, hoogstens hun gedrag. Van een hond kun je geen kat maken.
Individuele therapie betekent jezelf onder ogen komen: zien wie je bent en wat je doet. Zelfreflectie is lastig, vaak hebben we daar hulp van een ander bij nodig. Individuele therapie is erop gericht om jezelf te leren kennen, jezelf onder ogen te komen en jezelf te leren begrijpen waarom je de dingen doet zoals je die doet. Je bent namelijk niet gek.. 
Indivu
Door jezelf goed te leren kennen, leer je liefdevoller naar jezelf te kijken en voel je wat je nodig hebt, jezelf te zijn en jezelf te accepteren. Dan kan er iets wonderlijks gebeuren… je groeit!
Gestalttherapie is gericht op groei, ontwikkeling en zo goed mogelijk uit je eigen verf komen. Leven is groei en als groei stopt dan haal je niet meer uit het leven wat je zou willen. Als gestalttherapeut is dit het existentiële proces wat ik met je aan wil gaan. Een ontmoeting zonder oordeel. We kijken samen wie je bent en zo leer je jezelf begrijpen om zo vanuit acceptatie naar groei en ontwikkeling te komen. Eigenlijk is het niet zo ingewikkeld. Een voedend contact is dat wat we het meeste nodig hebben.
Gezien worden… jezelf/authentiek mogen zijn zoals je werkelijk bent!