Ervaringen
Hierbij een aantal cliënt reacties:
Groeien

Ik heb de therapie als heel bijzonder ervaren. Ik heb nooit gedacht dat ik als mens zo kon groeien. Mede hierdoor heb ik een beter contact gekregen met familie en vrienden.

Peter K.

Cage for bird
Relatie problemen

Via het wereld wijd web kwamen we bij de praktijk van Ethel Hendriks terecht met een hulpvraag van relatie problemen. Een afspraak was snel gemaakt en alleen voor de eerste keer was het spannend wie we aan zouden treffen. Die spanning was na kennis gemaakt te hebben, onmiddellijk weg. Ethel is een open vrouw die meedenkt, niet oordeelt en het gesprek leid zonder druk op ons te leggen. We ervoeren het als erg positief.

Anoniem

Ervaren

Ethel heeft me laten ervaren dat (relatie)therapie niet is voor mensen die ten einde raad zijn, maar dat het heel gezond is om samen te werken aan een fijne relatie waarin je oog hebt voor elkaars emoties. Het stil staan bij wat er in de ander omgaat is heel verhelderend. Daarbij heeft ze mij bevestigd in dat ik meer ruimte mag nemen om datgene te doen en diegene te zijn die ik werkelijk ben.

Anoniem

vertrouwd

Ik vond het heel fijn en vertrouwd met je te praten. Je gaf het gevoel eigen te zijn en niet een “vreemde”.

Anoniem

Mentale oppepper

Mijn man en ik hadden relatieproblemen en ik zocht iemand die ons hierbij kon helpen. Na wat googelen kwam ik uit bij de praktijk van Ethel. Na een mailtje werd ik al heel snel gebeld en maakten mijn man en ik een afspraak. Er was meteen een fijne klik. Helaas heeft de relatie met mijn inmiddels ex-man het niet gered, maar dat lag zeker niet aan de therapie. Ethel is een heel warm, open persoon, bij wie ik me snel vertrouwd en veilig voelde. En dat is nodig als je je hele hebben en houwen bij een ‘vreemde’ op tafel gooit. Ik heb veel aan haar tips en advies gehad. Mocht ik in de toekomst weer eens een mentale oppepper nodig hebben, zal ik zeker weer aan de bel trekken.

Jolanda